Wijn en Whisky
Image default
Recreation / Food

Vollere lippen binnen één dag.

Tegenwoordig hebben veel mensen al door dat Kylie Jenner (bekend van de realityshow ‘’ Keeping up with the Kardashians’’) iets aan haar lippen heeft laten doen. Het is namelijk niet mogelijk om in zo’n korte periode van nature zulke volle lippen te krijgen (al hoort dit eigenlijk sowieso al niet mogelijk te zijn). Echter blijft de vraag bij sommige mensen nog steeds onbeantwoord: Hoe heeft Kylie vollere lippengekregen?

Het antwoord is echter niet zo ver gezocht als de meeste mensen zullen denken. Het antwoord op het krijgen van vollere lippen, is het ondergaan van een behandeling. Met deze behandeling kan de jeugdige en volle uitstraling van de lippen worden terug gehaald. Ook is het mogelijk om lippen die van nature altijd smal zijn geweest of een doffe en/ of oudere uitstraling hebben, voller te maken en een frisse en jeugdige uitstraling te geven.

Het enige dat hiervoor gedaan hoeft te worden is het plaatselijk in laten spuiten van zogenaamde fillers. Dit zijn injectables die plaatselijk in de huid worden gespoten voor een toename in volume en een verstrakking van de huid. De injectables zorgen er ook voor dat kloofjes en rimpels in de lippen minder zichtbaar worden en dit resulteert dus in een jeugdigere uitstraling. Het meeste gebruikte middel om vollere lippen te creëren is hyaluronzuur.

Dankzij deze behandeling krijgt u dus volle lippen met fillers. Hierdoor krijgt u zwoele lippen die bij uw uitstraling passen. Het resultaat, de behandeling en hoeveelheid fillers die gebruikt zullen worden, worden allemaal uitvoerig en gedetailleerd met u besproken tijdens het consult met de specialist in dienst die, uiteraard, voor de behandeling plaatsvindt. Dit consult is verplicht, zodat de specialist achter uw wensen kan komen en een duidelijk en realistisch beeld kan schetsen van de mogelijkheden voor u.

Op de website van Faceland kunt u terecht voor de eventuele vragen die u heeft, zoals: Hoe gaat deze behandeling in zijn werk of wat kosten fillers? Op de website staat namelijk alle informatie die wilt weten met betrekking tot deze behandeling en natuurlijk ook over alle andere behandelingen die Faceland aanbiedt.

http://faceland.nl