Wijn en Whisky
Image default
Bedrijven

Wat is het voordeel van een verstelbare Herman Miller bureaustoel?

De verstelbare Herman Miller bureaustoel is perfect voor iedereen die vele uren per dag zittend doorbrengt. Dankzij de verschillende verstelbare onderdelen en het feit dat de stoel geschikt is voor allerlei lichaamstypen, hoef je niet langer bang te zijn voor vervelende rug- en nekklachten. Bovendien kan je het ontwerp nu zelf helemaal aanpassen op jouw voorkeuren met de handige configurator bij LoyalBrand. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Een verstelbare stoel in verschillende modellen

De verstelbare Herman Miller bureaustoelen zijn beschikbaar in verschillende modellen, die elk unieke voordelen met zich meebrengen. Hieronder volgt een kort overzicht:

  • De Cosm is ideaal als je veel beweegt in je bureaustoel. Dit model is namelijk uitgerust met de Harmonic Til-techniek, die elke beweging automatisch opvangt en stabiliseert.
  • De Embody is dankzij de Pixelated Support vooral geschikt als je op zoek bent naar maximale ondersteuning voor je rug.
  • De Aeron is een ouder model dat helemaal is geüpdatet om te voldoen aan alle moderne eisen. Bij dit model is vooral de temperatuurregeling zeer aantrekkelijk.
  • De Mirra 2 is een lager model dat op ontelbaar veel manieren valt aan te passen.
  • Tot slot heb je nog de Sayl, die er met de Posture Fit-lendensteun voor zorgt dat de natuurlijke S-vorm van je rug behouden blijft.

Personaliseer je nieuwe verstelbare bureaustoel

Heb je bovenop de specifieke eigenschappen van de genoemde modellen nog meer eisen, dan is het een goed idee om zelf jouw ideale verstelbare Herman Miller bureaustoel samen te stellen. Met de configurator van LoyalBrand bepaal je zelf waar de stoel wel of niet aan moet voldoen, waarna het ontwerp door Herman Miller tot leven wordt gebracht. Zo weet je altijd zeker dat het eindresultaat perfect is voor jou. Klinkt goed, toch? Heb je toch nog vragen over de producten van dit bedrijf? Stel deze dan direct en neem contact op met hun specialisten.