Wijn en Whisky
Image default
Woning en Tuin

Bestel in de webshop hét behang voor jouw project

Vaak is het een moeilijke keuze als je het interieur een beetje wilt opfrissen: kies je voor verf of behang? De grootste voordelen van schilderen zouden zijn dat het sneller en eenvoudiger is. Dit is met het smartpaper behang uit de webshop van Eijffinger niet meer uniek voor schilderen! Dankzij het smartpaper heb je niet alleen de keuze uit ieder denkbaar motief, reliëf of kleurenpalet, maar is je wandafwerking ook zo gebeurd. Bovendien krijg je bij gebruik van het juiste behang een strakke afwerking zonder bobbels, scheuren of zichtbare oneffenheden.

Ontdek de verschillende behangcollecties

Als je ervoor kiest om te behangen, dan wil je graag behang gebruiken waar je nog jaren van geniet. Denk bijvoorbeeld aan groene tinten die je een buitengevoel geven terwijl je binnenzit of lichte tinten om de kamers optisch te vergroten. Verschillende stijlen behang zijn in de uitgebreide webshop van Eijffinger beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de volgende lijnen:

  • ‘Pure liefde voor de aarde’: aardse tonen in terra-tinten die tijdloos aanvoelen.
  • ‘Een vleugje mysterie’: fonkelende facetten die net wat extra glamour aan je leefruimte geven.
  • ‘Er was eens… mini me’: een sprankelende collectie voor jouw kleine evenbeeld met vrolijke kleuren. Laat dromen tot leven komen!

Ga langs bij een verkooppunt voor advies

Heb je het perfecte behang in de webshop gevonden, maar twijfel je nog of de kleur echt helemaal past? Ga dan eens langs bij een van de vele verkooppunten die behang van Eijffinger verkopen. Deze detaillisten bieden je een behulpzame hand en begeleiden je graag door het creatieve proces bij de aankleding van een ruimte. Als je precies weet welk behang het voor jou gaat worden, bestel dan eenvoudigweg via de webshop en ontvang jouw producten thuis. Bekijk het snelle stappenplan om te leren behangen en geef je interieur een sprankelende metamorfose zonder enige moeite.

https://www.eijffinger.com/nl-nl