Wijn en Whisky
Image default
Woning en Tuin

Onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen laten plaatsen in omgeving Venray

Steeds meer woningeigenaren in omgeving Venray kiezen ervoor om kunststof kozijnen te laten plaatsen. Dat is ook niet zo gek! In vergelijking met houten kozijnen hebben kozijnen van kunststof veel minder onderhoud nodig. Op die manier gaan ze dus ook jarenlang mee. Als u kunststof kozijnen regelmatig reinigt en de kit vervangt wanneer dit nodig is, dan heeft u bijna een leven lang plezier van uw ramen.

Nieuwe kozijnen volledig op maat van uw ramen

Bij Gebr. Janssen in Oploo, in de buurt van Venray, bestelt u eenvoudig kunststof kozijnen volledig op maat van uw ramen. Hoe het eindproduct eruit komt te zien, dat beslist u helemaal zelf. Wilt u bijvoorbeeld een draai-kiepraam of juist een raam met alleen luchtcirculatie? Bij Gebr. Janssen beslist u dit allemaal zelf, eventueel met een deskundig advies van de professional. Na het vakkundig inmeten van de kozijnen worden deze geproduceerd en getest op kwaliteit. Vervolgens komt een van de vakmensen uw kozijnen installeren zodat dit op professionele en vakkundige wijze wordt uitgevoerd. Dit is dus ook mogelijk bij nieuwbouw én renovatiewerken op grote schaal, bijvoorbeeld voor woningbouwverenigingen of overheidsinstanties.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u ook kunststof kozijnen in Venray laten plaatsen of bijvoorbeeld in Oploo? De vakmensen van Gebr. Janssen staan tot uw dienst en helpen u graag verder. Bij deze specialist bent u altijd gegarandeerd van een eerlijk advies én een snelle levering van uw producten zodat de kozijnen snel geplaatst worden. Als u meer wilt weten over het kostenplaatje is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen via de website van Gebr. Janssen. Dan krijgt u een duidelijk overzicht van de te verwachten kosten, volledig op maat van uw wensen. Wacht niet langer met het vervangen van uw kunststof kozijnen en neem direct contact op met Gebr. Janssen uit Oploo nabij Venray.

https://gebr-janssen.nl/