Wijn en Whisky
Image default
Woning en Tuin

Installeer een spotbox van uitstekende kwaliteit tijdens jouw montageproject

Ben je op zoek naar een manier om de verlichting in jouw ruimte esthetisch te maken, zonder grote lampenkappen of vervelende geleidingsbanen? Dan biedt een spotbox de perfecte oplossing! Een spotbox is geschikt voor inbouw in betonvloeren, plafonds en wanden. De sparingskist, ook wel de instortbox genoemd, plaats je tijdens de montagewerkzaamheden eenvoudig in een uitsparing, zodat je vervolgens de verlichting strak kunt ophangen of kunt laten ophangen door een installateur.

Montagewerkzaamheden op de meest efficiënte manier uitvoeren

EB-Bouw is een van de leveranciers waar je terecht kunt voor een spotbox, namelijk de RUTObox. Zij produceren deze sparingskisten namelijk zelf, zodat je altijd zeker bent van de goede kwaliteit. Een spotbox van EB-Bouw gaat dan ook ontzettend lang mee, zodat jij lange tijd plezier hebt van kwalitatieve verlichting in je keuken, badkamer of elders in huis of het bedrijfspand. Bij EB-Bouw zijn ze erop gefocust om montagewerkzaamheden zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Dit betekent dat zij constant innoveren om de meest efficiënte bouwmethodes te vinden. De RUTObox is inmiddels verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder:

  • De standaard SK/SP-types: geschikt voor inbouwspots, inbouwspeakers en allerlei lichtarmaturen voor betonvloeren en plafonds.
  • De SKF/SKV en SPF/SPV zijn meer weerbestendig en dus ook geschikt voor buiten. Bovendien zijn deze ook voorzien van brandvertragende materialen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan om jouw lichtverdeling perfect in te delen

Ben je ook aan het overwegen om een spotbox in de wanden of aan het plafond in jouw ruimte te bevestigen? Vertrouw dan op de diensten van EB-Bouw. Bij deze specialist ontvang je een vrijblijvende offerte voor het laten plaatsen van een spotbox in jouw ruimte, zodat je de perfecte lichtverdeling behaalt. Daarnaast ontvang je begeleiding van A tot Z, ongeacht of je ervoor kiest om zelf te spots te plaatsen of hier op te vertrouwen op de expert. Op de website vind je alle contactgegevens om na te vragen wat de mogelijkheden zijn. Wacht niet langer en kies voor perfect licht op esthetische wijze!

https://www.eb-bouw.nl/