Wijn en Whisky
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van het bedekken van de vloer met goedkope vloertegels

Bij Tegeloutlet Kroon in Meerkerk kunt u terecht voor verschillende soorten goedkope vloertegels in allerlei afmetingen. Zij hebben een groot assortiment aan vloertegels die groot wordt ingekocht, waardoor de prijs voor u lager uitvalt. Desondanks zijn goedkope vloertegels van Tegeloutlet Kroon altijd van de hoogste kwaliteit. Naast dat het goedkoop is, kent het betegelen van de woonkamer- of keukenvloer vele andere voordelen ten opzichte van overige manieren om de vloer te bedekken.

De kamer ruimer laten lijken

Een goedkope tegelvloer kan ervoor zorgen dat de ruimte die u betegelt groter lijkt dan die in werkelijkheid is. Van kleine tegels heeft u bovendien vaak meer nodig en door de hoeveelheid tegels kan de kamer druk en onoverzichtelijk overkomen. Mocht u een ruimtelijke vloerbedekking willen, kies dan voor grotere tegels. Bij voorkeur van 60×60 cm; dit zijn de vloertegels die in Nederland het meest verkocht worden. Bij Tegeloutlet Kroon zijn deze altijd op voorraad.

Andere voordelen van goedkope vloertegels

Naast dat tegelvloeren vaak goedkoper zijn dan andere varianten van vloerbedekking, kent een tegelvloer nog vele andere voordelen. Ten eerste is een vloer bedekt met goedkope vloertegels hygiënischer dan een vloer met tapijt als vloerbedekking. Tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en ze houden geen stof vast in tegenstelling tot de meeste tapijten. Het onderhoud van een tegelvloer, naast het stofzuigen, bestaat simpelweg uit het wekelijks dweilen van de vloer met water en zeep. Let wel op dat u de juiste reinigingsmiddelen gebruikt voor de tegels!

Een duurzaam alternatief

Vloertegels zijn een duurzaam alternatief voor tapijt. Vlekken op tapijt zijn vaak moeilijk te verwijderen, de hoekjes kunnen los gaan zitten en tapijt slijt eveneens sneller dan een tegelvloer. Hierdoor zult u een vloer bedekt met tapijt sneller opnieuw moeten bedekken dan wanneer u een tegelvloer neerlegt. Bij Tegeloutlet Kroon zijn goedkope vloertegels in allerlei varianten verkrijgbaar waardoor er altijd wel iets voor u tussen zit. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden om te experimenteren met patronen en motieven bij vloertegels.

https://tegeloutletkroon.nl/