Wijn en Whisky
Image default
Woning en Tuin

Laat grondig onderhoud aan uw houten vloeren uitvoeren

Niets straalt zoveel luxe uit als prachtige houten vloeren. Het past niet alleen bij ieder interieur, een houten vloer is ook nog eens ontzettend sterk waardoor u er lang plezier van heeft. Het is echter wel belangrijk om uw houten vloeren goed te onderhouden. Dit kunt u uiteraard zelf doen, maar het is ook mogelijk om hier een professioneel bedrijf voor in te schakelen.

Hoe krijgt u oude houten vloeren weer als nieuw?

Een van de belangrijkste onderhoudswerkzaamheden om houten vloeren als nieuw te houden, is het gebruik van een goede beschermingslaag. Dit kan een onderhoudsolie zijn, maar ook een dikkere polish of waslaag die u op de houten vloeren aanbrengt. Wanneer u een vloerspecialist van Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer inschakelt om uw vloeren in de regio Zaandam te reinigen, dan bent u altijd verzekerd van werkzaamheden die tegen een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding worden uitgevoerd. Allereerst wordt er gestart met het grondig uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden, zoals het schuren en afwerken van de houten vloeren. Dit wordt altijd gedaan met schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor uw type vloer. Daarna wordt de beschermingslaag aangebracht om extra stevigheid te verzekeren. Uw houten vloeren zien er dan niet alleen als nieuw uit. Als het onderhoud goed wordt bijgehouden, geniet u een leven lang van uw vloeren!

Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek

De vloerexperts van Klitsie Parketvloeren in Wormerveer helpen huis- en bedrijfseigenaren uit de regio Zaandam met het goed onderhouden van de houten vloeren in hun ruimtes. Heeft u houten vloeren in een van uw ruimtes liggen die aan een grondig onderhoud toe zijn? Neem dan contact op met deze experts om een afspraak in te plannen bij u thuis of op de zaak. Op deze manier kan de vloerspecialist uw houten vloeren beoordelen en kijken welke onderhoudswerkzaamheden nodig zijn om uw vloeren weer stralend te krijgen.

https://klitsieparketvloeren.nl/