Wijn en Whisky
Image default
Woning en Tuin

Douglas hout is ideaal voor het maken van een overkapping of schutting

Douglas hout is prachtig om te verwerken in uw tuin, zoals in een overkapping, schutting of ander houtwerk. Deze lichte houtsoort is sterk en gaat lang mee. Dat maakt Douglas hout ideaal om het te verwerken in de tuin. Het is bestand tegen wind, regen en ander onstuimig weer waar Nederland om bekend staat. Bovendien is het een zeer betaalbaar en veelzijdig materiaal. U kunt dus voor een zacht prijsje al het houtwerk voor uw tuin uit Douglas hout maken.

Leg zelf uw nieuwe houtwerk aan of besteed het uit aan experts

Natuurlijk kunt u zelf een overkapping, schutting of ander houtwerk van Douglas hout aanleggen. Hier gaat echter vaak veel tijd in zitten. Ook is het een vereiste dat u handig bent met gereedschap en dat is niet altijd een gegeven. Bij Elegant Wood snappen ze dat helemaal. Daarom kunt u bij deze expert terecht om een Douglas overkapping te laten maken. U geeft uw wensen door en laat hen weten hoe u wilt dat het design eruit komt te zien. Vervolgens ontwerpen zij een prachtige overkapping en leggen deze aan u voor. Met uw goedkeuring zorgen ze er vervolgens snel voor dat uw overkapping staat op de aangegeven plaats. Zo geniet u binnen de kortste keren van een prachtige overkapping in uw tuin, waar u heerlijk droog kunt zitten.

Bekijk het hout in het echt voordat u het bestelt

Wilt u toch liever zelf een Douglas overkapping bouwen? Ook dan kunt u bij Elegant Wood terecht. Zij verkopen namelijk ook partijen Douglas hout. Het maatwerk hoeft u niet af te nemen, u kunt hen gewoon laten weten hoeveel hout u nodig heeft en dan komen ze met een overzichtelijke offerte. Wat uw wensen ook zijn, Elegant Wood doet er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Neem gerust contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk kunt u ook bij hen langsgaan om het hout eerst te zien voordat u het koopt. Dan kunt u hen meteen benaderen voor persoonlijk advies, indien dit wenselijk is.

https://www.elegantwood.nl/Elegantwood/