Wijn en Whisky
Image default
Woning en Tuin

Het juiste maatwerk voor uw interieur

Een houten parketvloer vormt de basis voor een stijlvol en persoonlijk interieur. Dit geldt zowel voor woningen als bedrijfspanden, zoals kantoren, restaurants en cafés. Een houten vloer is een eyecatcher. Daarom doet u er goed aan voor maatwerk te kiezen en zo een prachtige basis voor uw interieur te realiseren. Een goede parketvloer gaat jaren mee. Dat is nog een reden om voor maatwerk te kiezen, want u wilt natuurlijk wel lang van een mooi maatwerk interieur genieten dat past bij uw smaak of de uitstraling van uw bedrijf.

Vind de ideale vloer

De ideale parketvloer vinden, kan een hele klus zijn. Er zijn veel aanbieders, dus heeft u veel keus. Het nadeel is dat u door de bomen misschien het bos niet meer ziet. Bovendien bieden bouwmarkten vaak alleen standaardmateriaal aan, waar geen gevoel in zit. Wanneer u een unieke vloer wilt die past bij uw smaak, gezin of het imago van uw bedrijf, moet u niet bij een bouwmarkt zijn. Voor goed maatwerk voor uw interieur moet u naar een specialist, zoals Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur. Hier werken vakmensen die precies weten wat voor vloer het best bij u past en ideaal is voor uw pand.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur bestaat al sinds 1987. Sindsdien is er veel ervaring en kennis opgedaan, waardoor u hier altijd hoge kwaliteit en een uitstekende service krijgt. Het bedrijf doet dan ook geen bulkprojecten waarbij de prijs voorop staat. Het bedrijf neem geen opdrachten aan waarbij het, door besparing, niet de kwaliteit kan leveren die het wil. Hier krijgt u altijd topkwaliteit maatwerk dat perfect staat bij uw interieur. Bezoek de showroom in Goes en sta verstelt van de mogelijkheden, ook voor vloerverwarming en geluidsisolatie. Of bezoek de website en bekijk de uitgevoerde projecten om inspiratie op te doen.

https://www.vddongen.nl