Wijn en Whisky
Image default
Woning en Tuin

Ook als particulier loont het om glas te laten polijsten

Bij Glasfiks International Glasrenovatie bent u aan het juiste adres voor glas polijsten. De werkzaamheden die zij verrichten zijn all-round en u kunt ze voor van alles inzetten. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van hardnekkig vuil of aanslag van uw ramen. Maar het polijsten van glas kan ook worden ingezet om zichtbare krassen van uw glas te laten verdwijnen. Door het polijsten van uw glas, kunt u uw beschadigde of aangetaste glazen voorzien van een nieuw leven. Glasfiks International Glasrenovatie heeft een team van professionele en efficiënte vaklui met ruime ervaring.

Wat houden de werkzaamheden in?

U kunt online makkelijk een afspraak inplannen met een professional in glasrenovatie. De afspraak vangt aan met een inventarisatie van de schade aan uw glas. Als de professional langskomt, maakt hij door middel van enkele tests een indicatie op van de te verrichten werkzaamheden. Hierna zal u een prijsopgave worden aangeboden en kunt u bepalen of u gebruik wilt maken van de service. Als u akkoord gaat, komen de vaklui op een nader in te plannen moment langs om het glas te polijsten. Dit proces neemt ongeveer 3 uur in beslag. Het is wel belangrijk dat u thuis bent als de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Op professionele en goedkope wijze uw raam renoveren

Het gaat bij glasrenovatie altijd om specifieke service op maat. Het feit dat door het polijsten van uw glas, geen gehele glas vervanging nodig is, scheelt u serieus in de kosten. Er hoeft geen nieuw op maat gemaakt raam besteld te worden. U laat uw aangetaste raam immers verzorgen en in een zo goed al nieuwe staat terugkeren. Doordat de professionals al jaren ervaring hebben, beschikken zij altijd over de juiste apparatuur. Na de eerste afspraak ontvangt u al een offerte, waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Dat is wel zo fijn als u kiest voor het polijsten van uw glas.

https://www.glasfiks.nl