Wijn en Whisky
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een stijlvolle hanglamp van hout?

Bent u op zoek bent naar een stijlvolle lamp die gemaakt is van hout? Dan is het een goed idee om eens te kijken in de webshop van De Lingehof. Deze is gevuld met voorwerpen die met de hand zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Zij wonen en werken veelal op De Lingehof. Tijdens de dagopvang krijgen de (jong-)volwassenen de mogelijkheid om creatief bezig te zijn. Zo maken ze niet alleen prachtige hanglampen van hout, maar ook klokken en naamcadeaus. Deze kunt u natuurlijk voor uzelf kopen, maar het is ook mogelijk om deze weg te geven bij bijvoorbeeld een kraamfeest.

Uw woonkamer omtoveren tot een sfeervolle ruimte

Als u gaat verhuizen of verbouwen, is het vaak zo dat er allerlei spullen nieuw worden gekocht. Vaak ook de lampen. Die bepalen immers voor een erg groot gedeelte de sfeer in huis. Als er hele grote, felle lampen in een ruimte hangen, is de sfeer een stuk minder huislijk dan wanneer er in diezelfde kleine ruimte sfeervolle verlichting is geplaatst. Ook in een grote ruimte, of eigenlijk juist in een grote ruimte, is het van belang dat er de juiste verlichting wordt geplaatst. Hiermee creëert u sfeer en huislijkheid.

Kies voor een bijzondere lamp met een buitengewoon verhaal

Alle hanglampen die u vindt in de shop van De Lingehof worden met de hand gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Deze mensen verblijven veelal bij deze locatie onder woonbegeleiding. Elke dag werken ze met veel plezier in de houtwerkplaats waar ze unieke producten voor u maken. Bestel daarom vandaag nog een bijzondere hanglamp van hout, die uw interieur zeker een bijzondere uitstraling zal geven. Het mooie is dat u op deze hanglamp zal zien wie van de cliënten de lamp uit hout heeft gesneden. De naam van de client die de lamp heeft gemaakt is namelijk zichtbaar op de lamp, evenals de datum waarop de lamp is vervaardigd. Dat is pas bijzonder!

https://www.delingehof-shop.nl/