Wijn en Whisky
Image default
Woning en Tuin

Schaf een vliegengordijn aan

Een insectengordijn of vliegengordijn is de beste manier om vliegen, muggen en andere insecten buiten de deur te houden. Als het ’s zomers warm wordt, zit u ongetwijfeld graag buiten. Het nadeel daaraan is dat de deur steeds openstaat. Vliegende insecten vinden hun weg naar binnen, en zijn daar vervolgens een plaag. Heeft u geen zin meer om met een vliegenmepper aan de slag te gaan, en heeft u er geen trek in om gif te spuiten? Een vliegengordijn van Torresol is een eenvoudige, milieuvriendelijke en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor dit irritante probleem.

Houd de insecten tegen met een vliegengordijn

Een vlieg in huis, die tegen de ramen aan zoemt – er is weinig dat zó vervelend is. Of het moeten muggen zijn, die u ’s nachts uit uw slaap houden en steken. Gelukkig is dat makkelijk te voorkomen, met een insectengordijn van Torresol. Daarmee houdt u alle vliegende beesten op afstand. Wat maakt een goed vliegengordijn? Allereerst: het gebruik van hoogwaardig materiaal. Torresol gebruikt hoge kwaliteit kunststof of aluminium om uw vliegengordijn te fabriceren. Dat gebeurt overigens met veel aandacht voor detail. Daarvoor valt het gordijn mooi dicht, en krijgen vliegen absoluut geen kans om naar binnen te vliegen. U heeft bovendien de keuze uit allerlei leuke patronen. Het is dus helemaal niet erg om het insectengordijn de hele zomer voor uw tuindeur te hebben hangen – sterker nog, dat geeft een leuke en zomerse uitstraling.

De beste manier om vliegen buiten te houden

Een insectengordijn is een makkelijke en duurzame oplossing voor een vervelend probleem. Het is bovendien ook een milieuvriendelijke oplossing. Voorkom dat u met gif moet spuiten in uw eigen huis, en koop een gordijn om al het ongedierte buiten te houden. Door te voorkomen dat er vliegen binnen komen, hoeft u ook geen andere maatregelen meer te treffen.